Project Brief

Aim was simple: To turn a plain family home into spaces which reflect each individual's own style.Every space had a different approach with elements that stay true to every member's personality be it colours or decor or furniture.

Residence 25

RESIDENTIAL
 
Client: Mr. Malhotra
Location: New Delhi
Area of Project: 1800 sq.ft.
Project Year:2017
‚Äč

Three areas-three tones.

The daughter's room above makes use of pastel pleasing shades and a fun touch with a swing chair. The parent's room on the left is kept in the classic tones of walnut and beiges with subtle decor and lights. The bar/kitchen area below is modern and young with a refreshing use of midnight blue and chevron patterns.

You Might Also Like

Residence 19

Residence 35

Residence 86

©  CUBE COLLECTIVE 2019
©  CUBE COLLECTIVE 2019