Residence 6

RESIDENTIAL
 
Client: Mr. Singh
Location: New Delhi
Area of Project: 300 sq.yards
Project Year:2018
‚Äč
Project Brief

This residence was an old structure in need of refurbishment. The layout of  is most crucial and the first step in achieving a fluid flow of spaces.     

The client had specific requirements for 4 bedrooms and attached washrooms with each. The rest was upto our team and hence we came up with the idea of having a long central transition space that just flows and binds each area together. The dining and living seamlessly but tactfully weave into the informal living yet maintain privacy.

 

The washroom designs below showcase the use of grey concrete and grunge-textured finishes to invoke a sense of luxury meets refined

You Might Also Like

Residence 19

Cera WB

Satya Marbles

©  CUBE COLLECTIVE 2019
©  CUBE COLLECTIVE 2019